Nyheter

CSAM — CERTIFIED SOFTWARE ASSET MANAGER

Nu får våra kunder tillgång till ITAM 360 Knowledgebase®

Sedan starten 2002, har IAITAM (International Association of IT Asset Managers) samlat in och sammanställt information om hur man bäst hanterar IT assets, från organisationer över hela världen, publika och privata i alla branscher, från de minsta, till de största.

Baserat på en mångårig insikt i tiotusentals organisationers framgångar och motgångar har IAITAM definierat hur arkitekturen bakom ett fungerande ITAM program skall se ut.

All information har sammanställts i marknadens enda erkända ramverk för IT Asset Management, IBPL. Ramverket består av 13 volymer och uppdateras löpande. ITAM 360 Knowledge-base är web-versionen av IBPL.

APMG är ackrediteringsorgan för samtliga utbildningar baserat på IBPL.

ITAM 360 Logo R kopia

ITAM academy är Nordisk partner till IAITAM och utbildar svenska organisationer enligt IBPL.

Kontakta oss för mer information. 

Nu introducerar vi ITAM 360®

Innan ni kan effektivisera er licens och asset-hantering och innan ni implementerar ett nytt SAM/ITAM verktyg, bör ni göra en oberoende affärsprocess-analys och risk-assessment. Det är en grundläggande och detaljerad vägledning med utgångspunkt i IBPL, marknadens enda erkända ramverk för IT Asset Management Best Practice.

Läs mer

Samarbetsavtal med Learning Tree International

ITAM academy tecknar samarbetsavtal med Learning Tree International för utbildningar och certifieringar i IT Asset Management.
ITAM academy och Learning Tree tecknar ett samarbetsavtal gällande utbildningar och certifieringar i IT Asset Management.
Initialt kommer tre kurser och certifieringar att vara möjliga att beställa genom Learning Tree.
Läs mer

ITAM Foundations – Grundläggande utbildning i IT Asset Management

ITAM academy introducerar ITAM Foundations – En grundläggande utbildning i IT Asset Management – För privat och offentlig sektor – I samarbete med IAITAM och APMG.

Kursen riktar sig till personal som på något sätt är involverade i alla aspekter av IT Asset hantering samt för organisationer som är intresserade av att påbörja, utveckla eller utvärdera arbetet med att implementera IT Asset Management Best Practice.
Läs mer